joi, 26 ianuarie 2017

rizzi haus braunschweig

Fericit Casa Rizzi (ortografia corectă fericit Casa Rizzi , cea mai mare parte "Rizzi-House" numit) este o clădire modernă din Braunschweig , care a artistului american James Rizzi a fost (1950-2011) , proiectat și implementat de către arhitectul Braunschweiger Konrad Kloster. Acesta este situat la Ackerhof .
 Acesta a fost inițiat de galeria Brunswick Olaf JAESCHKE. Ideea pentru Rizzi-Casa a fost în 1997. fundația a fost în timpul celor 26 Magnifestes , care a avut loc între 3 și 5 luna septembrie 1999 de către primul - ministru , apoi Lower Saxony Gerhard Glogowski plasat. După doi ani de construcție, care este format din nouă părți volume de construcții conectat casă a fost finalizată.

Rizzi-Casa, la marginea de nord a fermei arabile spațială, care încă de la sfârșitul al doilea război mondial a fost nedezvoltate. Clădirea cu cinci etaje , între zabrele cu vârf tradiție insulă Magniviertel și reconstruită 2005-2007 Braunschweig palatul este folosit ca o clădire de birouri.

 Pe marginea Magniviertel istorice din anul 2001 a fost proiectat de renumitul artist internațional, New York, James Rizzi fericit Rizzi House. Braunschweig Arhitectul Konrad Kloster așezat în jurul copacului. Prin urmare, astăzi este folosit ca o clădire de birouri și nu este accesibilă în mod public.
 Noi dorim ca atragem in mod natural povesti si pozele noastre noastre "Happy Rizzi House" și a face o posibilă vizită în Braunschweig gustos. Deoarece cu această setare istoric din Braunschweig prezintă modern, deschis la minte și să fie cu picioarele pe pamant-bewahrendes se confruntă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu